Wordfeud - et annerledes Scrabble

Wordfeud - et annerledes Scrabble

Husker du Scrabble? Spillet hvor dy konkurrerer med andre om å lage flest ord og få flest poeng? nå kan du spille Wordfeud på iPhone og iPad. Her bruker du nettet, og finner dine konkurrenter over nettet.

Du får tak i spillet på Apple Store via både iPhone og iPad.

Spillet, som har fenget hos veldig mange, går over nettet. Du registrerer venner som også har spillet, eller du inviterer venner til å laste ned spillet. Dette går veldig fort. Etter at du har valgt ordliste er det bare å sette i gang! Nederst på skjermen får du et forslag til bokstaver som du kan bruke for å lage ord. Du kan trykke på Shuffle og få andre bokstaver foreslått. Og du må begrense deg til de foreslåtte bokstavene. Når du - omsider - har skrevet et ord, trykker du på Play, som betyr at ordet ditt sendes til den du konkurrerer med. Du kan også gi deg ved å trykke Pass hvis du ikke klarer å lage et ord.

Og hvordan scorer du poeng, og hva med alle de fylte rutene på skjermen?

Hver bokstav har et tall synonymt med hvor mange poeng den bokstaven gir. Poengsummen kan du øke hvis du setter bokstaven din på en av de markerte rutene:

  • DL betyr at du dobler poengsummen på bokstaven.

  • TL betyr tilsvarende tredobling av pengene på bokstaven.

  • DW betyr at du dobler poengene på selve ordet du lager.

På bildet ser du at ordet VATT er markert med en gul grunnfarge. Det ordet er foreløpig det siste, og min konkurrent har ennå ikke funnet på et nytt ord.

Dette er et spennende og kunnskapsorientert spill. Og det er vel mulig at du også er i stand til å øke ordforrådet ditt?