Rydde opp i Safari på iPhone

Rydde opp i Safari på iPhone

Bruker du Safari på iPhone for å sveipe rundt på internet?

Da har du sikkert lastet inn nye sider i ett sett, og etterhvert bygget opp et stort antall åpne sider. Kanskje gjenkjenner du deg i det vi skriver om her? Her kan du selvfølgelig rulle litt frem og tilbake og finne den siden du vil inn på igjen. Ser du den, er det bare å trykke på den, så kommer den frem og kan fornyes.
Det vi skal behandle her, er hvordan du kan rydde opp hvis du synes det er blitt litt for mye å bla rundt i på Safari på iPhonen din.
Ta en titt på det første bildet aller øverst i artikkelen. Her er vi inne på en vanlig side, og vil laste inn en ny side. Da klikker du kanskje på de dobbelte firkantene vi har markert nede i det høyre hjørnet. Du ser at da dukker alle de websidene du har vært innom opp, se bilde 2 . For iPhonen din husker alle sidene du har vært innom - helt til du sletter dem.
Nå kan du rulle i de sidene du tidligere har vært innom og hente opp den aktuelle siden. Om du ikke finner den du vil ha, kan du dra denne bunken med websider nedover litt, og da ser du at det dukker opp et søkefelt helt øverst på skjermen din. Der kan du nå skrive inn den siden du vil til, og så dukker den opp.

På den annen side - dette kan virke litt rotete, og du vil gjerne rydde opp?
Det kan gjøres veldig enkelt. Se på vårt bilde nr 2. Nederst ser du order Ferdig slik vi antyder med pilen vår. Trykk og holdFerdig.

Etter en kort tid dukker det opp noen hjelpefelt, og ett av dem heter Lukk alle .. fanene, se på bilde nr 3. Klikk på dette feltet, og alle de gamle sidene er borte!
Du står tilbake med inngangssiden, se bilde nr 4, og kan begynne «med blanke ark». Kjekt å vite, ikke sant?