Stoppeklokke på iPhone!

Stoppeklokke på iPhone!

iPhonen din har mange funksjoner, og noen av dem bruker du kanskje ikke så ofte. allikevel kan det være greit å vite om dem, og - ikke minst - glede seg over den gode designen, som du finner overalt. Det er alltid kvalitet over skriftvalg og alle illustrasjonene som brukes.

Du har selvfølgelig sett Klokke-appen du har på iPhonen din. Den i seg selv er jo meget elegant. Når du klikker på klokken, åpner det seg mange forskjellige muligheter, for eksempel nedtellingsuret. Det bruker jeg selv når jeg koker egg, slik at jeg alltid får det slik jeg vil. Vekkerklokke har du også. Det kan være greit å vite at du kan bruke vekkerklokken selv om du har koblet på flymodus. Ved å koble på flymodus, slipper du å bli forstyrret gjennom natten av meldinger etc, men vekkerklokken vil allikevel ringe til avtalt tid!
I dag tenkte jeg bare å henlede oppmerksomheten på stoppeklokken! Ikke fordi det er så spennende med stoppeklokken, men mest fordi den fremstår så veldig elegant! Den vanligst stoppeklokken er den digitale, med sekundene løpende/trillende av gårde, slik vi har vendt oss til å se all tidtaking på TV-skjermen. Men de eldre av oss husker stoppeklokken, som vi holdt i hånden, og trykket ned knappen for å starte og stoppe. Legg merke til at du kan rulle skjermen til den ene siden, og da dukker “den gammeldagse” stoppeklokken opp! Er den ikke elegant? Ja, det var egentlig alt jeg ville vise med denne lille artikkelen. så får det være opp til deg å bruke stoppeklokken - eller bare nyte den lekre designen.
For den mer avanserte ser du at stolleklokken kan klare flere runder om mellomtider. Dette vil sikkert glede ivrige idretts-sjeler som her kan bruke iPhone istedenfor dyrt spesialutstyr kjøpt i sportsbutikken!