Hvordan få glede med iMessage

Hvordan få glede med iMessage

Hvordan bruke bakgrunner med iMessage. Og den letteste måten å sende nyttårshilsen på.

Her skal du få en liten innføring i bruk av bakgrunnsfunksjonen i iMessage. Meldinger er vanligvis kjedelige, kanskje, men Apple har jo gjort dem ganske fine ved at det er forskjellig grunnfarge på egen melding og på svarmeldingen. Og med det nyeste operativsystemet er det blitt ordentlig fres over meldingene du sender - hvis du vil! Her gjelder det bare å prøve seg frem, og å være litt nysgjerrig.
Når du har skrevet en melding og gjør deg klar til å sende, har du mange valg. De første valgene dine er om du vil sende med et bilde, i så fall trykker du bare på fotosymbolet, og deretter gir valgene seg selv. Trykk på hjertetegnet, så åpner det seg mange muligheter til å skrible og tulle litt med den eller de du vil sende til.
Du kan blant annet skrive personlig melding! Legg iPhonen på vannrett, og når du vil skrive tekst i en melding ser du kanskje et merkelig tegn nederst til høyre. Det er skrivetegnet! Trykk der, og du får en rute hvor du kan skrive selv, og sende til slutt! Du ser et eksempel her.

Her ser du hvordan du kan skrive i meldingene

Bildetekst Her ser du hvordan du kan skrive i meldingene

Den største forbedringen finner du ved å trykke og holde litt på sendepilen når du er klartil å sende en melding. Da får du noen fine muligheter. Aller først kan du gjøre noe med skriften, gjøre den “usynlig”, kraftigere etc. Du kan se litt her:

Trykk på bakgrunn, så får du mange alternativer

Bildetekst Trykk på bakgrunn, så får du mange alternativer

Men legg merke til at du kan trykke på noe som heter bakgrunn, og her har du fantastiske muligheter! Vi har gitt deg noen smakebiter her, men det er viktig at du prøver selv, og finner frem til hvilke du ønsker å bruke. Rull sideveis og opplev alle de forskjellige variantene du kan sende til andre iPhone-brukere. Fyrverkeriet er jo flott i forbindelse med nyttår! Selv om vi er noen dager for sent akkurat nå, er det fortsatt en veldig artig måte å sende hilsen på!