Hvordan velge riktig avsender på iPhone eller iPad

Hvordan velge riktig avsender på iPhone eller iPad

Vet du hvordan velger du riktig avsender på iPhonen din? for du har vel flere mailadresser, og vet du hvordan du kan velge om du vil sende fra de ulike epostadressene dine? Det kan du finne ut her!

De fleste av oss har vel i dag i alle fall to mailadresser. Du har kanskje en mailadresse med Google, altså en gmail-adresse. Siden denne artikkelen omhandler Phone og iPad, har du kanskje også en mailadresse som heter et eller annet med icloud.com eller mac.com
De fleste av oss har en favorittmail, som vi gjerne sender og mottar post på, men av ulike grunner kan det hende du vil sende melding på en av de andre adressene du har. Nå skal du se fremgangsmåten.

Start en ny epost-melding. Legg nå merke til Fra-feltet. Der står det gjerne slik du ser på det øverste bildet - den “vanlige” epost-adressen din er allerede på plass. Trykk nå direkte på din egen mailadresse i Fra-feltet. Nå skifter den farge fra grå til blå. Nå vil du oppdage din andre eller de andre mailadressene dine litt lenger ned på siden, se på vårt bilde nr 2. (Som du ser, kan jeg velge melom hele fem forsjellige)
Nå velger du den du vil sende fra ved å trykke på den. Da ser du at det er den som nå står markert i Fra-feltet.

Så enkelt er det å styre avsender til det som passer.