Valutakalkulator i iPhonen din!

Valutakalkulator i iPhonen din!

Hva er nå kursen på Euro igjen? Er den svenske kronen kommet under den norske nå? Les videre her, så finner du løsningen.

Vi kan jo alltids kontrollere med banken vår, men du verden, så mye lettere om vi til enhver tid kunne sjekke aktuelle valutaer! Ja, og det skal vi vise deg her.

Begynn med å gå til Hjemskjermen på telefonen din (den med alle ikonene). Ta tak i en av ikonene og trekk ned, slik at søkefeltet øverst dukker opp. Det er Spotlight, som du ser der.

Nå kan du skrive inn 100 nok til sek og du får umiddelbart opp den aktuelle kursen. Prøv nå med andre kurser, så blir du litt fortrolig med opplegget. Vi har illustrert med svenske kroner og Yen, men velg gjerne andre valutaer. Så lenge du skriver den offisielle valutabetegnelsen, får du kursen med en gang. Smart, ikke sant?

Du er ikke nødt til å skrive EUR eller NOK eller SEK, det går bra det også, men det går med både små og store bokstaver.

En siste liten opplysning - dette fungerer med den nyeste versjonen av operativsystemet til iPhone, så hvis du ikke har oppdatert, anbefaler jeg deg til å gå til Innstillinger og videre til Generelt, og der trykker du på Oppdetering for å se om du kan hente siste versjon.