Ubegrenset med tekst, bilde og video over MMS

Ubegrenset med tekst, bilde og video over MMS

Med IOS5 som ble lansert i oktober 2011 ble mulighetene for å sende “illustrerte meldinger” sterkt utvidet. Dette har bare gyldighet mellom iPhone-brukere og iPad2-brukere, som har oppgradert til IOS5.

Når du sender en video eller et bilde fra iPhone 3GS eller nyere og med oppgraderingen, som vi har nevnt, kan du sende nesten et hvert dokument, så mye du orker. Disse sendingene går ikke via telefonsystemet ditt, men over Wi-Fi eller 3G-nettet. Raskt er det også. Dette nye systemet kaller Apple iMessage. I tillegg til å komme inn i meldingsystemet, får du også en pop-up-melding på skjermen din idet meldingen ankommer. Dermed kan du snarlese i første omgang.

Og hvordan ser man forskjell? Og hva med de vanlige sendingene?

Som du ser på bildet, er dine sendinger markert med en blå farge når du sender til en med IOS5. Når du sender til “en vanlig” mottager, er det som før - dine sendinger er merket med grønt.

Og vi kan tilføye at iMessage blir viktigere og viktigere fremover. Høsten 2012 kommer IOS6 til iPhone og iPad, og Mountain Lion til Mac. Du vil være tjent med å ha oppdatert til alle de nye mulighetene som kommer.