Slette bilder på IOS

Slette bilder på IOS

__Vil du rydde opp i slettede bilder? Vi tar gjerne mange bilder med iPhone. Og så sletter vi dem... Men har du ryddet dem ordentlig bort?__

For mange er iPhone blitt det viktigste kameraet. Vi skyter blider i rask rekkefølge. Mange ganger får vi noen gode blinkskudd, og andre ganger, når vi ser gjennom hva vi har gjort, blir det til at vi trykker på papirkurven og fjerner mange av bildene.
Men har du dermed slettet dem? Eller blir de fortsatt lagret i en slik mellomstatus, som vi er vant med når vi har lagt til i papirkurven. Nå skal vi vise deg hvordan du kan få kontroll på de nylig slettede, og hvordan du - om nødvendig - kan rydde opp.

Se her på det første bildet vårt. Begynn med å trykke på Bilder-ikonet på iPhonen din. Hvis Album nederst til høyre ikke er markert, trykker du på den. Rull så nedover, og du finner en mappe med bilder, og hvor det står_Nylig slettet_.
Trykk på denne mappen, og du kommer et lite skritt videre. På det bildet du nå ser på skjermen din, står det øverst Marker. Trykk der, og der ser du at det ligger noen bilder, og samtidig står det et visst antall dager. Det er så mange dager til, før bildene automatisk blir fjernet. Men nå kan du skynde deg, og komme Apple i forkjøpet!
Trykk på Marker, og deretter kan du nå markere det eller de bildene du vil skynde deg å fjerne. Og til slutt trykker du Slett, som du finner nederst på skjermen din.

Enkel og grei opprydding.