Skifte bilder på iPhone

Skifte bilder på iPhone

Er du lei av de bildene du har på iPhonen din? Vil du skifte ut noe eller alt av bilder? Det er ganske enkelt!

For å gjøre noe med bildesamlingen din på iPhone gjør du egentlig det samme som når du vil kontrollere om du har nyeste versjon av programvaren, eller det samme som hvis du vil lade betteriet på iPhone med hjelp av Mac’en.

Koble iPhone til Mac’en, og i løpet av noen sekunder har Mac’en startet iTunes. Du vil da ganske snart se iPhonen din omtrent midt på den grå spalten til venstre.

Klikk på iPhonen. Da endrer iTunes-bildet seg fra musikkvisning til selve innstillingsprogrammet for iPhonen din. Du gjenkjenner sikkert dette bildet, for her kan du kontrollere alt som skal lastes ned til iPhone, og hva som skal synkroniseres av data som kalender, kontakter etc.

Men nå gjelder det bildene dine. Langt oppe på skjermbildet til iTunes ser du menylinjen hvor du finner _Oversikt, Info, Programmer _… Helt til høyre finner du Bilder. Klikk på Bilder, og du får da opp et bilde i likhet med det du ser sammen med denne artikkelen. Nå kan du velge hva du vil ha ved å huke av, i både Hendelser og Albumer og Ansikter. Når du er enig med deg selv, trykker på på Synkroniser som du finner nederst til høyre.

Når Mac’en er ferdig, kan du koble fra og bildesamlingen din er fornyet.

Men hva med musikker du har?

Da avslører vi det du sikkert har gjettet allerede. Du kan benytte nøyaktig samme fremgangsmåte. Istedenfor å klikke på Bilder, klikker du på Musikk, og går frem slik vi har beskrevet ovenfor.