Safari

Safari

Safari finner du i den nederste raden. Klar til å bli brukt av deg. Det meste er selvforklarende. Så bare start Safari, skriv inn en link i linjen øverst.

Du kan velge om du vil ha telefonen stående eller liggende. Og hvis du vil zoome, drar du bare to fingre fra hverandre. Zoome tilbake - så gjør du nøyaktig det motsatte, berør skjermen med to fingre og klem dem sammen.

For å rulle på skjermen, og komme lenger ned - eller opp - i en artikkel, drar du en finger raskt nedover eller oppover på skjermen.

Nederst på skjermen finner du noen symboler. Test disse, så du blir fortrolig med mulighetene du har. Symbolet helt til høyre informerer om hvor mange sider du har satt i gang akkurat nå. Det kan være lurt å rydde opp der litt av og til, så de ikke stjeler for mye kraft.

Du har kanskje også lagt merke til firkanten med en pil som forsøker å komme seg ut av firkanten? Trykk på den, så ser du hvilke alternativer du har. Du kan registrere et bokmerke, altså den konkrete adressen til en side du ønsker å ta vare på. Eller du kan sende linken til noen andre.