Har du en pressefotograf gjemt i deg?

Har du en pressefotograf gjemt i deg?

Har du en pressefotograf i deg? Er du i nærheten av kjendiser? eller opplever du noe som kanskje skulle vært på forsiden i en avis?

Noen har den evnen at de alltid ramler over hendelser som burde vært på forsiden i en avis eller et tidskrift. For andre av oss skjer det praktisk talt aldri.

Men - som det heter i speiderbevegelsen - vær beredt! Vi foreslår en liten app til iPhonen i dag. Den er gratis, og heter Scoopshot. Hvis du tar et bilde du mener fortjener en bedre skjebne enn bare å havne på iPhonen din, kan du selge det til Scoopshot.

Fremangsmåten er følgende:

Hvis du kan ta et bilde av en situasjon, som du mener er verd noen penger, sender du det til Scoopshot og angir prisen din. Hvis noen kjøper det, har du tjent penger. Hvis det bare er en som kjøper det, får du din foreslåtte pris multiplisert med 10.

Hva er et godt bilde? Tja, alt mulig. Noen høstfarger, en kjendis du plutselig møter, en kollisjon, et hett kyss. Man vet det kanskje ikke før bildet er tatt. Men når du vil selge bildet, må det ha en nyhetsverdi, og skal ikke være eldre enn 48 timer.

Lykke til!