Fotobehandling med IOS8

Fotobehandling med IOS8

iPhone er blitt et veldig populært kamera. Og med hver ny versjon av iPhone blir det fysiske forbedringer. Nå er IOS8 kommet, og med det er også programvaren for kameraet endret. Det vi skriver her, gjelder for både iPhone og iPad.

Du har kanskje vent deg til å trykke på “albumer” når du ville lete frem et eller flere bilder, men nå er det kommet en endring her. For å komme til en oversikt skal du nå trykke på “Bilder”, som du finner nederst til venstre etter først å ha trykket på Bilder-ikonet på Hjemskjermen.

Øverst til venstre står det sannsynligvis “Samlinger”. Nå kan du rulle tidsmessig oppover og nedover for å se forskjellige grupper av bilder.

Trykker du på “Samlinger”, dukker det frem “År”. Trykk nå på denne, og du får bildene dine gruppert i årsmapper. Velg årgang ved å klikke på en av årsmappene, og du kan nå bla i gruppene gjennom året.

En artighet skal du få med deg her. Klikk på årstallet og du får en viss geografisk oversikt over bildene, sine, slik vi viser deg med bilde nr 3. Her har vi 287 bilder i det som kan se ut som Norge/Sverige. Så er det en gruppe bilder lenger syd i Europa, og en liten gruppe videoer, sannsynligvis i Portugal.

Hvis du nå zoomer inn på kartet ved å dra to fingre fra hverandre, kan det hende du klarer å splitte bildemassen og få fem noe i tråd med vårt siste bilde.

Berør noen av disse bildene, og albumet spretter opp og du får se alle bildene.

Prøv deg frem, så du blir fortrolig med den nye måten å få frem bildene på.