Endre, slette og videresende SMS med iPhone

Endre, slette og videresende SMS med iPhone

Noen ganger vil vi endre eller slette - eller videresende en SMS vi har fått. Men hvordan gjør vi det med iPhone etter at vi har oppgradert til IOS7?

Vi har alle notert oss den helt nye designen på iPhone, enkelte funksjoner er nye, men nesten alt har fått en annen form og nytt utseende, så hvordan gjør vi det?

Her skal vi vise deg hvordan du finner ut av det.

Du får begynne med å starte meldinger og finne frem til den meldingen du vil gjøre noe med. Trykk og hold en liten stund på den meldingen du gjerne vil gjøre noe med. Da får du opp en ekstra tekst sammen med den tekstboblen du har trykket på. Her ser du at du kan kopiere og faktisk få meldingen opplest i tillegg.

Og tar du nå et lite trykk på der det står mer, får du nye valg. Nå kan du velge å slette hele samtalen ved å trykke på Slett, som du finner øverst til venstre.

Men se på det nederste bildet. Den aktuelle tekstboblen er blitt markert, slik vi viser deg med en rød ring. Det er altså akkurat den teksten vi nå konsentrerer oss om.

Pilene avslører egentlig det vi skriver her. Hvis du vil slette den tekstboblen, trykker du på søppelkassen som du ser nederst til venstre.

Og om du nå heller ville sende teksten videre til noen andre, trykker du i stedet på pilen du ser nede til høyre. I så fall bare setter du inn navn eller telefonnummer på den ønskede mottager og trykker send.

Så her ser du hvor enkelt det er å slette en hel samtale, eller hvordan du også kan fjerne eller videresende en spesiell tekst.