Aksje-appen på iPhone

Aksje-appen på iPhone

Følger du med på aksjekursene eller valutakursene på iPhone?

Det er litt morsomt - og kanskje nyttig - å følge med på aksje-kursene eller valutakursene. Og det gjør du kanskje med aksje-appen på iPhonen din? Du har sikkert brukt den appen mange ganger for å se høyest-lavest for en aksje eller en valuta, og du har sikkert studert kurvebildet. Der kan du se utviklingen på den aktuelle dagen eller hvordan kursen har utviklet seg de siste to årene. La oss ta svenskekronen som eksempel. Vi liker jo å se at den svenske kronen er mindre verd enn den norske, og liker det ikke, slik forholdet mellom SEK og NOK har utviklet seg i det siste! Men så kommer det vanskelige spørsmålet. Hva var egentlig kursen for fem år siden - eller for ti år siden? Det kan iPhone hjelpe deg med!
Hold først iPhone i loddrett posisjon. Klikk på Svenskekronen og se på kurvediagrammet. Der kan du se valutautviklingen fra dag 1 og frem til År 2.
Nå kan du vri iPhonen til horisontal posisjon, og se der! Nå kan du få valutaen i et ti-års perspektiv! Og dette gjelder selvfølgelig for de aksjene eller valutaene du har på appen. Ganske smart, ikke sant? Og veldig enkelt.