Slå av og på iPad

Slå av og på iPad

Det er jo veldig greit at iPaden alltid er på, men noen ganger vil jeg bare slå den av. Og hvordan slår jeg den egentlig på?

Øverst på iPad har du den lille bryteren som kalles Dvale/Vekke. Det er ikke noen bryter, men noe du kan klemme inn, og slippe igjen.

For å slå på en iPad som er avslått, starter du ved å holde Dvale/Vekke-knappen inne en kort stund. Når du slipper den, merker du at iPad kommer til liv.

Det er også slik du slår den av: Hold Dvale/Vekke-knappen inne en stund. Da dukker det opp en glidebryter du skal dra til høyre, og iPaden er avslått.

Skal du ut og reise? Hvis du skal opp i fly kan du enten slå av iPaden, eller du kan sette den i såkalt flymodus. Via _Innstillinger (symbolet som ser ut som et tannhjul) _trykker du på Flymodusknappen. Dermed kan du høre på musikk, spille spill og alt annet ombord i flyet uten å forstyrre sikkerhetssystemene ombord.

Det er en knapp til som du må kjenne til på iPaden - den såkalte Hjem-knappen. Det er den runde knappen nederst på skjermen. Etter at du har startet iPad vil skjermen bli sort hvis du ikke bruker den. Maskinen går i dvale. For å sette i gang igjen, trykker du bare på denne runde knappen, og iPaden tennes igjen. Du må deretter dra pilen til høyre for å åpne iPaden.

Deretter er du i gang.