Nye Notater i IOS 9

Nye Notater i IOS 9

Mye nytt i Notater!
Har du oppdatert iPad eller iPhone til IOS 9? Da har du kanskje lagt merke til at Notater har fått mye mere innhold.

Her kan du nå sette inn bilder, tegne, og ikke bare det! Du har forskjellige skrive- og tegneinstrumenter tilgjengelig, og selvfølgelig forskjellige farger!

Hittil har du kanskje bare brukt Notater til handleliste eller smånotater, som fort kan glemmes og slettes, og ikke noe galt i det!
Med de nye instrumentene i Notater, er appen blitt så mye mer anvendelig. Har du fotos eller andre illustrasjoner du vil sette inn i et notat, er det bare å dra bildene inn i notatet. Og notatet kan du videresende med epost eller i form av meldinger, bare for å nevne noe.

Gjør dine private skriblerier, småtegninger når du får et innfall, og arbeid videre med dem når du kommer til atelieret ditt.

Legg også merke til at tastaturet viser store bokstaver når du begynner å skrive, og etter den første bokstaven endrer tastaturet til små bokstaver.
Hvis du vil skrive ned flere momenter i en sak, kan du bruke innrykk, slik at du får notatet pent og lettlest oppsatt.
Og om ikke dette er nok, kan du altså forme notet med Tittel, overskrift, brødtekst og mere. Dermed begynner Notater å utvivkle seg til et skikelig instrument for å skrive notater.

På bilde nr 1 kan du se en oversikt over de siste notatene, og da ser du at ett av dem også inneholder et bilde.

Bilde nr 2 viser deg et eksempel med en overskrift helt øverst, og at vi har brukt et par farger for å markere litt tegning. Ikke akkurat kunst, så det overlates til andre…
Og samtidig ser du hvordan du kan gi teksten din forskjellige utforminger.

Om du ennå ikke har gjort deg kjent med Notater, anbefaler vi at du virkelig tester det!