Legg til en webside på Hjemskjermen

Legg til en webside på Hjemskjermen

Du har sikkert noen favorittsider på web’en. Og noen ganger tenker du vel at det hadde vært greit om denne eller de sidene var tilgjengelige direkte på skjermen på iPaden din, med bare ett enkelt klikk…

Det er mulig. Vi skal vise deg her.

La oss bruke vår egen side www.lovetolearnmore.no som eksempel. Du finner siden ved aller først å klikke på Safari. For å få opp en blank side kan du nå klikke på det lille pluss-tegnet (+) som finner helt bortest til høyre. Du kan også “blanke ut” en side du allerede har åpen.

Det neste du gjør, er å skrive inn www.lovetolearnmore.no

Nå skal du ha den siden aktiv på iPaden din. Ta nå en titt på det øverste bildet i denne artikkelen. (Bildet kan forstørres ved å klikke på det. Trykk Esc for å gå tilbake)

Klikk på det tegnet som er markert med blå pil.

Deretter klikker du på “Legg til på Hjem-skjerm” slik vi har markert med den røde pilen.

Nå får du opp et bilde lik bilde nr 2 i denne artikkelen. Og du oppdager at “lovetolearnmore” er for langt navn til å godkjennes. Derfor har vi begrenset det litt til Lovetolearn og velger det. Hvis du gjør det samme, har du nå et eget programikon på skjermen din, slik at du kan komme inn på websiden vår med et enkelt klikk. Og så håper vi at vi ser deg der mange ganger!