Kalenderen

Kalenderen

Kalender må vi alltid ha! For hvordan klarer vi ellers å holde orden på alle avtalene og oppgavene våre?
Og iPads kalender samarbeider jo helt supert med Mac’en eller PCen, og synkroniserer innholdet.

Når du skal legge inn en avtale, klikker du på pluss-tegnet øverst til høyre. Da dukker det opp et felt - “Ny hendelse“. Skriv inn det som er adekvat. Du vil sikkert gi en beskrivelse av hendelsen du er i ferd med å registrere. Du ser det er et felt Sted Du kan her sette inn en presis adresse, og du får opp et minkart. Angi dato og klokkeslett (du ser “tidshjulet” kan snurres på). Legg inn ønskede notater, og til slutt trykker du “Ferdig”. Har du laget flere kalendertyper, kan du også styre det ved registrering.
Det er lett å bevege seg rundt i kalenderen. På skalaen aller nederst kan du gå fra dag til dag, og du kan gå fra måned til måned.
Noter deg samtidig at aller øverst kan du velge om du vil se kalenderen i månedsbilde eller tilsvarende ukesoversikt, eller bare for den enkelte dagen.

Og etter å ha hoppet rundt, kommer du raskt tilbake ved å trykke på I dag-knappen nederst til venstre.

Spesielle “underkalendre” oppretter du på Mac eller PC, og det kan være ganske smart. På den måten skiller du mellom de ulike typer aktiviteter. Ekstra smart er dette hvis du skal dele kalenderen med andre over nettet. Da kan du sende den spesifikke informasjonen, og ikke alt det andre.