iPad har fått klokke!

iPad har fått klokke!

Om du har iPhone er du sikekrt fortrolig med klokke-appen. Merkelig nok har ikke iPad hatt egen klokke-app før oppdateringen til IOS6.

Men nå er den her!

Og en vakker klokke er det, veldig stilmessig ren og enkel. Noen har reagert på at dette må da være en kopi av noe de har sett før… Og alle som har vært en del i Sveits vil dra kjensel på den. I alle fall er den veldig lik den klokken du ser på alle jernbanestasjoner i Sveits.

Ja, ja. en klokk er en klokke - den viser tiden.

Klokke-appen ikkeholder mer enn selve klokken. Du har også et såkalt verdensur, som du ser på bilde nr 2. Du kan sette opp forskjellige klokker til å vise “verden rundt”. Samtidig får du en liten oversikt over været på de stedene du har valgt å se tiden. Kanskje ikke det aller viktigste å få med seg, men i alle fall ganske artig!

en funkjson vi selv setter stor pris på, er nedtellingsuret! Skal du koke egg, er det jo altfor lett å gjøre noen feil med tiden. Enten blir egget for bløtt eller for hårdt. Men ikke nå lenger! Med nedtelling til ønsket tid og et tydelig sluttsignal får du alltid perfekte egg til søndagsfrokosten.

Og selvfølgelig kan du bruke nedtellingsuret på andre måter. Klokke-appen er elegant og nyttig.