Gruppering av ikoner på startsiden

Gruppering av ikoner på startsiden

Har du flere “ting” som gjør mer eller mindre det samme? Har du eksempelvis lastet ned programmet til både YR og STORM, og kanskje enda et værprogram?

Noen synes det er fint å ha disse iconene hver for seg på brettet, mens andre gjerne vil samle iconer som “hører sammen”. Akkurat som på iPhone kan du samle de iconene du ønsker i grupper. Fremgangsmåten er ganske enkel.

Første gang du vil opprette en slik gruppe gjør du slik:

Aller først trykker og holder du på et icon, slik at alle iconene begynner å vibrere, samtidig som de får en sort ring oppe i venstre hjørne. Nå tar du et icon du vil legge i gruppe og drar det bort til og oppå det andre iconet, og slipper. Da vil du se at iPaden har laget en gruppe hvor begge iconene ligger.

Samtidig får du et forslag til tekst på den nye gruppen. Dette kan du akseptere eller fjerne og skrive inn ditt eget. Og du kan gjerne legge inn flere programmer, det er ikke begrenset til to eller tre… Som du kan se på bildet, har vi laget en mappe kalt VERDEN, hvor vi har lagt inn Kart og Google Maps.

Slike grupper kan være praktisk etter hvert som du laster ned flere og flere programmer. Hvis du laster ned spill, kan det være greit å samle alle spillene et sted, men dette er jo bare ment som tips til deg som bruker.